Home
Draft a document
Due Diligence
Quick help
Make any Ebook you want
Info report on any company
Legal research
Proofread
Legal Questions
Just ask any question
Remko for Whatsapp
Build a DJANGO site (experimental)
Samples
Email (english)
Email (Indonesian)
Memo (english)
Memo (Indonesian)
Others (Dutch)
Others (English)
Others (Indonesian)
Pricing
Info
AI: Office Automation's Future
AI in Customer Service Future
Understanding and Implementing AI in Business
AI Revolutionizes Office Work
AI and GPT in Dispute Resolution
AI Revolutionizes Office Space
AI-enhanced legal writing and drafting.
AI for Office Conflict Resolution
AI boosts office productivity.
AI for Office Disaster Recovery
Login With Google
Home
Draft a document
Due Diligence
Quick help
Make any Ebook you want
Info report on any company
Legal research
Proofread
Legal Questions
Just ask any question
Remko for Whatsapp
Build a DJANGO site (experimental)
Samples
Pricing
Contact us
Remko Weingarten
(AI consultant)
Call us!
+62 8810 1295 7923
Mail address
remko66@gmail.com
Write a document for me (Email/memo etc) Click here!
This quiz/test might be in a foreign language.
This is an old quiz, to generate a new one for you :
Add this number on your wa
+62 815 1708 4333( or click here)
and type quiz chemistry to try it yourself (or any other topic)
Quiz: chemistry
1. What is the atomic number of hydrogen?
1
2
3
4
Correct answer: a
2. Which element is the most abundant in the Earth's atmosphere?
Oxygen
Nitrogen
Carbon
Hydrogen
Correct answer: b
3. What is the chemical symbol for gold?
Au
Ag
Fe
Cu
Correct answer: a
4. What is the pH value of a neutral solution?
1
7
14
0
Correct answer: b
5. Which gas is responsible for the greenhouse effect?
Carbon dioxide
Oxygen
Nitrogen
Helium
Correct answer: a
6. What is the chemical formula for water?
H2O
CO2
NaCl
C6H12O6
Correct answer: a
7. Which element is essential for human respiration?
Oxygen
Carbon
Hydrogen
Nitrogen
Correct answer: a
8. What is the process of converting a solid directly into a gas called?
Condensation
Evaporation
Sublimation
Melting
Correct answer: c
9. What is the chemical formula for methane?
CH4
H2O
CO2
NaCl
Correct answer: a
10. Which subatomic particle has a positive charge?
Proton
Neutron
Electron
Photon
Correct answer: a
This is an old quiz, to generate a new one for you :
Add this number on your wa
+62 815 1708 4333( or click here)
and type quiz chemistry to try it yourself (or any other topic)
}
Part of the remko for WA platform, free chatGPT for whatsapp
more info:
Quiz on wa