Home
Draft a document
Due Diligence
Quick help
Make any Ebook you want
Info report on any company
Legal research
Proofread
Legal Questions
Just ask any question
Remko for Whatsapp
Build a DJANGO site (experimental)
Samples
Email (english)
Email (Indonesian)
Memo (english)
Memo (Indonesian)
Others (Dutch)
Others (English)
Others (Indonesian)
Pricing
Info
GPT: Understanding, Working, Applications, Usage
AI's Impact on Office Creativity
AI Assisted Due Diligence Menu
AI, GPT Enhancing Legal Research
AI, GPT aid in due diligence
AI Revolutionizing Office Management
AI for Office Disaster Recovery
AI for Office Diversity & Inclusion
AI in Office IP Management
AI, GPT for IP research
Login With Google
Home
Draft a document
Due Diligence
Quick help
Make any Ebook you want
Info report on any company
Legal research
Proofread
Legal Questions
Just ask any question
Remko for Whatsapp
Build a DJANGO site (experimental)
Samples
Pricing
Contact us
Remko Weingarten
(AI consultant)
Call us!
+62 8810 1295 7923
Mail address
remko66@gmail.com
Write a document for me (Email/memo etc) Click here!
This quiz/test might be in a foreign language.
This is an old quiz, to generate a new one for you :
Add this number on your wa
+62 815 1708 4333( or click here)
and type quiz remko.online to try it yourself (or any other topic)
Quiz: remko.online
1. What is the purpose of remko.online?
To sell clothing
To provide online education
To offer travel services
To promote healthy living
Correct answer: b
2. Which programming language is primarily used for developing remko.online?
Python
Java
JavaScript
C++
Correct answer: c
3. What is the main feature of remko.online?
Real-time chat
Online shopping
Video streaming
Language translation
Correct answer: a
4. Which continent is remko.online based in?
Asia
Europe
North America
Africa
Correct answer: b
5. What is the founder's name of remko.online?
John Smith
Emma Johnson
Remko van der Velden
Sophia Rodriguez
Correct answer: c
6. Which year was remko.online launched?
2010
2012
2014
2016
Correct answer: d
7. What is the primary target audience of remko.online?
Teenagers
Young professionals
Senior citizens
Children
Correct answer: b
8. Which of the following is NOT a service provided by remko.online?
Online banking
Social media integration
File sharing
Email hosting
Correct answer: a
9. How many languages does remko.online support?
5
10
15
20
Correct answer: c
10. What is the official website of remko.online?
www.remko.online
www.remkoonline.com
www.remkoonline.net
www.remko-online.org
Correct answer: a
This is an old quiz, to generate a new one for you :
Add this number on your wa
+62 815 1708 4333( or click here)
and type quiz remko.online to try it yourself (or any other topic)
}
Part of the remko for WA platform, free chatGPT for whatsapp
more info:
Quiz on wa