Home
Draft a document
Due Diligence
Quick help
Make any Ebook you want
Info report on any company
Legal research
Proofread
Legal Questions
Just ask any question
Remko for Whatsapp
Build a DJANGO site (experimental)
Samples
Email (english)
Email (Indonesian)
Memo (english)
Memo (Indonesian)
Others (Dutch)
Others (English)
Others (Indonesian)
Pricing
Info
AI, GPT for IP research
AI improves legal education, training.
AI Benefits for Office Time
AI-enhanced legal project management.
AI, GPT for compliance assistance.
AI's Impact on Employee Engagement
AI for Office Mental Health
AI Streamlines Office Operations.
AI automates contract review.
AI for Office Risk Management
Login With Google
Home
Draft a document
Due Diligence
Quick help
Make any Ebook you want
Info report on any company
Legal research
Proofread
Legal Questions
Just ask any question
Remko for Whatsapp
Build a DJANGO site (experimental)
Samples
Pricing
Contact us
Remko Weingarten
(AI consultant)
Call us!
+62 8810 1295 7923
Mail address
remko66@gmail.com
Write a document for me (Email/memo etc) Click here!
This quiz/test might be in a foreign language.
This is an old quiz, to generate a new one for you :
Add this number on your wa
+62 815 1708 4333( or click here)
and type quiz amsterdam to try it yourself (or any other topic)
Quiz: amsterdam
1. Wat is de hoofdstad van Nederland?
Rotterdam
Den Haag
Amsterdam
Utrecht
Correct answer: c
2. Wat is de naam van het beroemde museum in Amsterdam waar de werken van Van Gogh worden tentoongesteld?
Rijksmuseum
Stedelijk Museum
Hermitage Amsterdam
Van Gogh Museum
Correct answer: d
3. Wat is de naam van het beroemde plein in het centrum van Amsterdam?
Dam
Museumplein
Leidseplein
Rembrandtplein
Correct answer: a
4. Wat is de naam van de beroemde grachtengordel in Amsterdam?
Keizersgracht
Prinsengracht
Herengracht
Alle bovenstaande
Correct answer: d
5. In welk jaar werden de Amsterdamse grachten toegevoegd aan de UNESCO Werelderfgoedlijst?
2000
2010
2005
2015
Correct answer: b
6. Wat is de naam van het beroemde park in Amsterdam?
Vondelpark
Westerpark
Rembrandtpark
Oosterpark
Correct answer: a
7. Hoeveel bruggen zijn er in Amsterdam?
500
1500
2500
3500
Correct answer: b
8. Wat is de naam van de beroemde markt in de Pijp?
Albert Cuyp Markt
Waterlooplein Markt
Dappermarkt
Ten Katemarkt
Correct answer: a
9. Wat is de naam van het beroemde concertgebouw in Amsterdam?
Paradiso
Melkweg
Concertgebouw
Ziggo Dome
Correct answer: c
10. Wat is de naam van de beroemde dierentuin in Amsterdam?
Artis
Blijdorp
Burgers' Zoo
DierenPark Amersfoort
Correct answer: a
This is an old quiz, to generate a new one for you :
Add this number on your wa
+62 815 1708 4333( or click here)
and type quiz amsterdam to try it yourself (or any other topic)
}
Part of the remko for WA platform, free chatGPT for whatsapp
more info:
Quiz on wa