Home
Draft a document
Due Diligence
Quick help
Make any Ebook you want
Info report on any company
Legal research
Proofread
Legal Questions
Just ask any question
Remko for Whatsapp
Build a DJANGO site (experimental)
Samples
Email (english)
Email (Indonesian)
Memo (english)
Memo (Indonesian)
Others (Dutch)
Others (English)
Others (Indonesian)
Pricing
Info
GPT: Understanding, Working, Applications, Usage
AI's Impact on Office Culture
AI for Office Succession Planning
AI for Office Mental Health
AI Revolutionizing Office Legal Support
AI and GPT in Dispute Resolution
AI Benefits for Office Projects
AI for legal risk management
AI boosts office efficiency.
AI and GPT for Legal Transcription
Login With Google
Home
Draft a document
Due Diligence
Quick help
Make any Ebook you want
Info report on any company
Legal research
Proofread
Legal Questions
Just ask any question
Remko for Whatsapp
Build a DJANGO site (experimental)
Samples
Pricing
Contact us
Remko Weingarten
(AI consultant)
Call us!
+62 8810 1295 7923
Mail address
remko66@gmail.com
Write a document for me (Email/memo etc) Click here!
This quiz/test might be in a foreign language.
This is an old quiz, to generate a new one for you :
Add this number on your wa
+62 815 1708 4333( or click here)
and type quiz gaming to try it yourself (or any other topic)
Quiz: gaming
1. Which game is set in a post-apocalyptic world?
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Fallout 4
Super Mario Odyssey
Grand Theft Auto V
Correct answer: b
2. Who is the main protagonist in the game 'Assassin's Creed'?
Ezio Auditore
Nathan Drake
Master Chief
Geralt of Rivia
Correct answer: a
3. In which game can you build and explore your own virtual world?
Minecraft
Call of Duty
FIFA
The Witcher 3: Wild Hunt
Correct answer: a
4. Which game features a character named Lara Croft?
Uncharted 4: A Thief's End
The Last of Us
Tomb Raider
Red Dead Redemption 2
Correct answer: c
5. What is the best-selling video game of all time?
Minecraft
Tetris
Grand Theft Auto V
Super Mario Bros.
Correct answer: a
6. Which game introduced the iconic character, Mario?
The Legend of Zelda
Final Fantasy VII
Super Mario Bros.
God of War
Correct answer: c
7. Which game is set in a fantasy realm called Azeroth?
World of Warcraft
Overwatch
League of Legends
Fortnite
Correct answer: a
8. What is the name of the protagonist in 'The Witcher' game series?
Kratos
Joel
Arthur Morgan
Geralt of Rivia
Correct answer: d
9. Which game features a character named Master Chief?
Halo
Destiny
Borderlands
Dark Souls
Correct answer: a
10. What is the objective of the game 'Fortnite'?
Survive and be the last one standing
Solve puzzles and uncover mysteries
Build and manage a city
Play football matches
Correct answer: a
This is an old quiz, to generate a new one for you :
Add this number on your wa
+62 815 1708 4333( or click here)
and type quiz gaming to try it yourself (or any other topic)
}
Part of the remko for WA platform, free chatGPT for whatsapp
more info:
Quiz on wa