Home
Draft a document
Due Diligence
Quick help
Make any Ebook you want
Info report on any company
Legal research
Proofread
Legal Questions
Just ask any question
Remko for Whatsapp
Build a DJANGO site (experimental)
Samples
Email (english)
Email (Indonesian)
Memo (english)
Memo (Indonesian)
Others (Dutch)
Others (English)
Others (Indonesian)
Pricing
Info
AI: Office Sustainability's Future
AI for Office Succession Planning
AI in Office Data Analysis
AI's Impact on Office Culture
AI in Office Innovation Menu
AI for Office Disaster Recovery
AI-enhanced legal writing and drafting.
AI, GPT, Legal Analytics, Visualization
AI Benefits for Office Time
AI Revolutionizes Office Workflow
Login With Google
Home
Draft a document
Due Diligence
Quick help
Make any Ebook you want
Info report on any company
Legal research
Proofread
Legal Questions
Just ask any question
Remko for Whatsapp
Build a DJANGO site (experimental)
Samples
Pricing
Contact us
Remko Weingarten
(AI consultant)
Call us!
+62 8810 1295 7923
Mail address
remko66@gmail.com
Write a document for me (Email/memo etc) Click here!
This quiz/test might be in a foreign language.
This is an old quiz, to generate a new one for you :
Add this number on your wa
+62 815 1708 4333( or click here)
and type quiz quiz geography to try it yourself (or any other topic)
Quiz: quiz geography
1. Waar ligt de Eiffeltoren?
In Londen
In Parijs
In Rome
In Berlijn
Correct answer: b
2. Wat is de hoofdstad van Nederland?
Amsterdam
Rotterdam
Den Haag
Utrecht
Correct answer: c
3. Welk land heeft de meeste inwoners ter wereld?
India
China
Verenigde Staten
Rusland
Correct answer: b
4. Wat is de langste rivier ter wereld?
Nijl
Amazone
Mississippi
Jangtze
Correct answer: b
5. Welk land heeft de meeste tijdzones?
Rusland
Verenigde Staten
China
Australië
Correct answer: a
6. Wat is de hoogste berg ter wereld?
Mount Everest
K2
Kangchenjunga
Makalu
Correct answer: a
7. Welk land heeft de meeste UNESCO-werelderfgoedlocaties?
Italië
China
Spanje
Frankrijk
Correct answer: b
8. Wat is de grootste oceaan ter wereld?
Atlantische Oceaan
Stille Oceaan
Indische Oceaan
Arctische Oceaan
Correct answer: b
9. Welk land is het grootste ter wereld?
Rusland
Canada
China
Verenigde Staten
Correct answer: a
10. Wat is de officiële taal van Brazilië?
Spaans
Portugees
Engels
Frans
Correct answer: b
This is an old quiz, to generate a new one for you :
Add this number on your wa
+62 815 1708 4333( or click here)
and type quiz quiz geography to try it yourself (or any other topic)
}
Part of the remko for WA platform, free chatGPT for whatsapp
more info:
Quiz on wa