Home
Draft a document
Due Diligence
Quick help
Make any Ebook you want
Info report on any company
Legal research
Proofread
Legal Questions
Just ask any question
Remko for Whatsapp
Build a DJANGO site (experimental)
Samples
Email (english)
Email (Indonesian)
Memo (english)
Memo (Indonesian)
Others (Dutch)
Others (English)
Others (Indonesian)
Pricing
Info
AI's Impact on Office Culture
AI for Office Conflict Resolution
GPT: Understanding, Working, Applications, Usage
AI: Office Sustainability's Future
AI's Impact on Office CSR
AI in Office Leadership Development
AI, GPT aid in due diligence
AI Ethics in the Workplace
AI for Office Crisis Management
AI & GPT: Legal Customer Support
Login With Google
Home
Draft a document
Due Diligence
Quick help
Make any Ebook you want
Info report on any company
Legal research
Proofread
Legal Questions
Just ask any question
Remko for Whatsapp
Build a DJANGO site (experimental)
Samples
Pricing
Contact us
Remko Weingarten
(AI consultant)
Call us!
+62 8810 1295 7923
Mail address
remko66@gmail.com
Write a document for me (Email/memo etc) Click here!
This quiz/test might be in a foreign language.
This is an old quiz, to generate a new one for you :
Add this number on your wa
+62 815 1708 4333( or click here)
and type quiz quiz hongkong protest to try it yourself (or any other topic)
Quiz: quiz hongkong protest
1. When did the Hong Kong protests begin?
2017
2018
2019
2020
Correct answer: c
2. What triggered the Hong Kong protests?
Extradition bill
Economic crisis
Religious conflict
Political corruption
Correct answer: a
3. Which country is Hong Kong a Special Administrative Region of?
China
Japan
United Kingdom
Taiwan
Correct answer: a
4. What is the main demand of the Hong Kong protesters?
Independence from China
Higher wages
Lower taxes
Better healthcare
Correct answer: a
5. What is the color associated with the Hong Kong protests?
Red
Yellow
Green
Blue
Correct answer: b
6. Which iconic building was occupied by protesters during the Hong Kong protests?
Victoria Peak
Bank of China Tower
Hong Kong Convention and Exhibition Centre
Legislative Council Complex
Correct answer: d
7. Who is the Chief Executive of Hong Kong?
Carrie Lam
Xi Jinping
Donald Trump
Emmanuel Macron
Correct answer: a
8. What is the slogan commonly used by Hong Kong protesters?
Stand for Freedom
One Country, Two Systems
Liberate Hong Kong, Revolution of Our Times
Power to the People
Correct answer: c
9. Which international airport was affected by the Hong Kong protests?
Heathrow Airport
JFK Airport
Sydney Airport
Hong Kong International Airport
Correct answer: d
10. What is the current status of the Hong Kong protests?
Ongoing
Resolved
Cancelled
Postponed
Correct answer: a
This is an old quiz, to generate a new one for you :
Add this number on your wa
+62 815 1708 4333( or click here)
and type quiz quiz hongkong protest to try it yourself (or any other topic)
}
Part of the remko for WA platform, free chatGPT for whatsapp
more info:
Quiz on wa